BMX Workshops in Aalsmeer en Kudelstaart

02-08-2017

Gedurende de zomervakantie organiseren DOCK en De Binding gezamenlijk verschillende vakantie activiteiten voor iedereen tussen de 10 en 23 jaar. Vandaag was de eerste BMX workshop in Aalsmeer. Op het BMX circuit naast Het Middelpunt werden lessen gegeven door een echte prof. De eerste twee uur waren tot twaalf jaar en de laatste waren voor 12+. Maar omdat de fanatieke jeugd het zo erg naar hun zin had, zijn ze lekker bij de 12+ groep blijven hangen. Van rustig fietsen, tot een beetje racen en zelf een sprongetje hier en daar.

Morgen zijn we in Kudelstaart bij het Skatepark. Van 14:00 – 16:00 is de workshop voor alle kinderen tussen de 10 en 12 jaar. Van 16:00 tot 18:00 mogen de 12 plussers aan de slag. Opgeven is niet verplicht. We zien jullie daar!

Volgende week zijn er twee sushi workshops gepland. Hou voor alle zomeractiviteiten de social media kanalen in de gaten!

 

Ander nieuws

Contactpersonen

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden