Sportieve Buurt Barbecue in de Vogelbuurt

08-08-2017

Op zondag 13 augustus organiseert DOCK een voetbaltoernooi op het kunstgrasveldje op het Albatrosplein in de Vogelbuurt. Vindt u het leuk de jongeren te zien voetballen onder het genot van een lekker stukje vlees kom dan gezellig langs!

De bedoeling van de sportieve buurt barbecue is dat jongeren en buurtbewoners met elkaar in gesprek gaan om meer begrip voor elkaar te krijgen en zo samen zorgen voor een betere wijk! De jongeren zullen eerst vanaf 16.00 deel nemen aan een voetbaltoernooi waarna we gezamenlijk de barbecue zullen aansteken en het vlees zullen gaan grillen voor de buurt. DOCK zorgt voor redelijk wat vlees, maar het is altijd fijn als men zelf nog wat extra’s mee kan nemen, zodat er genoeg is voor iedereen!

Waar: Albatrosplein
Tijd: 16.00 – 20.00uur
Kosten: Gratis

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden