DOCK krijgt voorlopige gunning Welzijn van een aantal gebieden in Rotterdam

15-08-2017

 

In de aanbesteding Nieuw Rotterdams Welzijn 2018-2021 heeft DOCK de voorlopige gunning gekregen om de opdracht uit te voeren in Charlois, Hoogvliet, Pernis, Hillegersberg-Schiebroek en Kralingen-Crooswijk als hoofdaannemer en in Noord, Prins Alexander en Delfshaven als onderaannemer. In Feijenoord is de opdracht ons helaas niet gegund. De gunning heeft een looptijd van drie jaar, met de optie van twee keer, een jaar verlenging.

In de afgesproken periode voeren we de integrale welzijnsopdracht uit, waarmee we de (pedagogische) civil society versterken en de zelfredzaamheid van Rotterdammers vergroten.

Naast de formele samenwerkingspartners werkt DOCK samen met vrijwilligers en lokale partijen, zoals sportverengingen, moskeeën, kerken en bewonersverenigingen. Op die manier komt er een integraal aanbod tot stand voor bewoners van jong tot oud. Centraal staan het ontwikkelen en samenbrengen van talenten en het vergroten van eigen kracht.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden