DOCK Nieuw West knapt samen met jongeren locaties op

16-08-2017

De zomervakantie. Lekker uitrusten en genieten van het mooie weer. Maar dat geldt niet voor iedereen! De DOCK jongerenwerkers en de jongeren van het project ‘zakgeld’ uit Amsterdam Nieuw West zijn hard aan de slag geweest om diverse locaties van een opknapbeurt te voorzien. Onder de leiding van jongerenwerker Mike Lust zijn de locaties De Tickel en de Honingraat heringericht.

Mike is naast jongerenwerker een echte vakman wanneer het aankomt op verbouwen. Hij leert de jongeren uit Amsterdam Nieuw West alle in’s & out’s van steigerhout, zaagmachines, schuren en het verven van muren. Zo is er aan de keuken gewerkt en zijn er een podium en een loungebank van steigerhout gebouwd. Daarbij krijgen de jongeren toegang tot een eigen muziekstudio en staat er een DJ-booth om muziek te remixen en DJ lessen te volgen.

Door al het harde werk van zowel de jongerenwerkers als de jongeren zelf zijn de locaties begin september weer volledig toegankelijk voor de jongeren en volledig jeugdproof. Benieuwd naar de activiteiten? Volg de Facebookpagina van DOCK Nieuw West of kom eens langs op een van de locaties!

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden