Horecatalenten tussen de 14 en 18 jaar gezocht!

29-08-2017

Kun jij goed koken? Vind je het leuk om mensen te bedienen? En wil je ook nog wat bijverdienen? Dan is Next to Volta echt wat voor jou! Onder begeleiding van een professionele kok werk je wekelijks in een team met andere jongeren. De ene week sta je in de keuken als kok en de andere week in het restaurant als gastheer, of -vrouw. Je bedenkt zelf de menu’s en zorgt ook voor promotie van het restaurant.

Next to Volta start op woensdag 20 september, je bent t/m 13 december elke woensdag beschikbaar tussen 15.00-21.00u (vanaf 16.00u is bespreekbaar). De eerste twee weken krijg je training op het gebied van koken, serveren, veiligheid en hygiëne en bouwen we samen aan het nieuwe team. Vanaf woensdag 4 oktober gaat het restaurant open en komen de gasten.

Interesse?
Neem dan contact op met Jorn van Heesch voor een intakegesprek.
Dit kan via whatsapp: 06 – 43 543 409
of mail naar volta@dock.nl
Of contact ons op Facebook!

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden