Schilderworkshop in Kudelstaart

16-08-2017

De schilderworkshop die dinsdag 15 augustus plaats vond bij de Place2Bieb werd gegeven door Amir Roseburg. Onder begeleiding van deze kunstenaar konden de jongeren en buurtbewoners aan de slag met hun eigen kunstwerk. Door het gebruik van sponsjes werd er een zonsondergang gecreëerd. Waarna verdunde zwarte verf doormiddel van een blaastechniek zorgde voor griezelige bomen. Er werd door iedereen heel erg enthousiast meegedaan.

Volgende week is er om 19:00 een graffiti Workshop bij de Keet voor alle jongeren uit Aalsmeer en Kudelstaart. Opgeven kan bij Martin (T: 0639418018)

 

De blaastechniek zorgde voor enge bomen

 

Door het mooie weer kon er buiten geschilderd worden.

Ander nieuws

Contactpersonen

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden