Sushi Workshop in Kudelstaart

14-08-2017

Vorige week organiseerden DOCK en De Binding een gezamenlijke Sushi workshop. De workshop, gegeven door Nassera Achahboun, viel goed in de smaak. Ruim 15 tieners en jongeren deden enthousiast mee. 4 verschillende soorten Sushi werden gemaakt, allemaal met een geheel eigen smaak en karakter. Na de ongeveer een uur durende workshop werd er gezamenlijk gegeten. Omdat iedereen zo veel had kunnen maken, werd er ook nog het één en ander mee naar huis genomen voor de ouders/ verzorgers. Volgens velen voor herhaling vatbaar!

Deze week hebben we op dinsdag 15 augustus een schilderworkshop van Amir Roseburg in de Place2Bieb. Deze workshop vindt plaats van 19:00 tot 21:30. Inschrijven is hiervoor niet verplicht, wel handig.

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden