Bewegen in de Boomsspijker

20-09-2017

Bewegen heeft zowel op korte als lange termijn veel voordelen. Na het sporten of intensief bewegen voelt u zich ontspannen, slaapt u beter en kunt u efficiënter omgaan met stress of tegenslagen. Door regelmatig in beweging te zijn, bouwt u conditie op waardoor u zich fitter voelt en meer energie heeft. Na afloop van het sporten voelt u zich zelfverzekerder, gelukkiger en vrolijker. In de Boomsspijker worden diverse activiteiten georganiseerd gericht op bewegen.

Klik op onderstaande blauwe link voor het programmaoverzicht!
BEWEGINGSCURSUSSEN Boomsspijker 2017

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden