Burendag, kom je langs?

18-09-2017

Op 23 september 2017 is het Burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.In samenwerking met DOCK worden er in de Amsterdamse binnenstad Burendagen georganiseerd.

DOCK activiteiten
Op zaterdag 23 september vindt de Burendag in Buurtcentrum de Boomsspijker plaats. Het programma, van 14.00 tot 18.00 staat in het teken van het thema 40 jaar Boomsspijker. Er is koffie, informatie een bijzondere tentoonstelling over 40 jaar Boomsspijker. Verder kunt u het Boomsspijker team leren kennen, zijn er vrijwilligers aanwezig en wordt de dag gezellig afgesloten met een borreluurtje, buurtverhalen en een buurtquiz. Er zal een live DJ aanwezig zijn en er zal live muziek gespeeld woorden van buurman Nicolas Britez. Aanmelden is niet verplicht, u kunt gewoon binnenlopen.

Bij de Witte Boei is er Burendag op zondag 24 september in samenwerking met buurtcomite 1018 tussen 12-19 uur, met een brunch, bingo, informatietafels, springen, dansen, schilderen, voetbal, spelletjes en eindigt met een barbecue. Wilt u deelnemen aan de brunch of de barbecue? Neem dan contact op met buurtcomite1018@hotmail.com

Ander nieuws

Contactpersonen

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden