De naschoolse activiteiten in Amsterdam Centrum West gaan weer beginnen!

07-09-2017

 

In oktober starten er weer tal van leuke naschoolse activiteiten voor kinderen van de basisschool. Leer typen, ontdek je programmeer talent bij Programmeren met Bomberbot, word een rasechte circusartiest, leer hoe je een film maakt, altijd al iets willen weten over het heelal, word een echte musicalster, leer jezelf verdedigen tijdens krav maga, of kickboksen, kom lekker knutselen bij alles is theater of stop-motion animatie, ontdek je verkooptechnieken bij Choco-Ondernemers of hou jij van een uitdaging kom dan naar freerunning.

Zie website voor het gehele programma of wil je inschrijven? Kijk dan op  www.naschoolseactiviteiten-amsterdam.nl.

De inschrijfperiode loopt van 15 t/m 24 september, maar wanneer er nog plek is bij een activiteit kun je je ook daarna nog inschrijven.

Kom je er niet uit of heb je een andere vraag neem dan contact op met Wanda Broers E: wbroers@dock.nl T: 06 2232 9474

Meer informative ook: http://www.facebook.com/Claverhuis

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden