Definitieve gunning NRW 2018-2021 bekend

13-09-2017

DOCK krijgt in de aanbesteding Nieuw Rotterdams Welzijn 2018-2021 de definitieve gunning om de opdracht uit te voeren in Charlois, Hoogvliet, Pernis, Hillegersberg-Schiebroek en Kralingen-Crooswijk als hoofdaannemer en in Noord, Prins Alexander en Delfshaven als onderaannemer. In Feijenoord is de opdracht ons niet gegund. Vanaf 1 januari 2018 wordt de opdracht in Feijenoord door Humanitas uitgevoerd.

Daarnaast hebben we samen met partners CVD, Wmo Radar en onderaannemer Kwadraad de definitieve gunning voor alle drie percelen van wijkteams volwassenen gekregen. Dit betekent dat DOCK samen met de andere partijen de komende drie jaar in alle wijkteams van Rotterdam sociaal werk aanbiedt.

 

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden