DOCK blij met platform Fijn je te zien

09-09-2017

Nog dit jaar start de gemeenten Hellevoetsluis met het online platform: ‘Fijn je te zien’. Inwoners die het platform gebruiken kunnen elkaar makkelijker vinden, maar ook de diensten in hun wijk of buurt. Betrokken inwoners kunne  zich opgeven als buurtverbinder en het platform met elkaar verder inrichten. DOCK is blij met het platform en ondersteunt ‘Fijn je te zien’ door de activiteiten kenbaar en zichtbaar te maken op het platform. Donderdag 21 september 19:15 uur staat er in Cultuurhuis Nieuwe Veste een informatieavond gepland voor bewoners die buurtverbinder willen worden. Meer informatie via www.hellevoetsluis.nl/fijnjetezien.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden