Gezellige sfeer bij lampionnenoptocht

18-09-2017

Het was even spannend wat het weer zou doen de avond van de lampionnenoptocht, maar het bleef droog! Met een goede sfeer, veel deelnemers aan de tocht zelf en veel publiek langs de route was het een mooi evenement dat Hellevoetsluis rijk is. Mooi om dit van zo dichtbij mee te maken. En voorzichtig denken we alvast aan de volgende editie zo leuk vonden wij de lampionnenoptocht.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden