Poëzie in het Argonautenpark

08-09-2017

Op zaterdag 23 september organiseren we van 14:00 uur tot 16:30 uur in het Argonautenpark in Rotterdam-Hillegersberg een middag vol Poëzie. In verschillende tenten in het park kunt u luisteren naar prachtige gedichten van goed bekende dichters en amateurdichters. Jongeren rappen en doen Spoken Word. Wilt u graag creatief omgaan met taal? U kunt meedoen aan mini-workshops Creatief Schrijven! Onze taalvrijwilligers zijn samen met hun leerlingen aanwezig om met u creatief aan de slag te gaan. Ook voor kinderen is er de mogelijkheid om aan de slag te gaan met poëzie. We verzorgen een kraampje waar u een lekker hapje en drankje kunt halen.

Het is vooral een gezellige middag met inspirerende dichters én met de mogelijkheid om zelf gedichten te maken. Wij zien u graag op 23 september!

Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met boekhandel Maximus, Cultuurscout Hillegersberg-Schiebroek en DOCK. Entree is gratis door een financiële bijdrage vanuit Cultuurscouts Rotterdam (1e prijs Cultuurprijs HIS) en door de gebiedscommissie van Hillegersberg-Schiebroek.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden