Sfeervolle opening van Wijkbedrijf Lage Land

14-09-2017

Van droom naar werkelijkheid
Gisteren is Wijkbedrijf Lage Land officieel geopend. Vanaf 15.00 uur waren bewoners, partners en belangstellenden van harte welkom om samen de opening te vieren. Niet alleen Wijkbedrijf Lage Land opende haar deuren. Ook het restaurant van verzorgingstehuis De Burcht is omgetoverd tot lunchroom De Specialiteit: een plek waar u een bakje verse koffie, een heerlijk luxe broodje of zelfgemaakt gebak kunt bestellen terwijl u werkt, vergadert of gewoon voor de gezelligheid langskomt.

Een plek waar zorg, welzijn en ondernemerschap samenkomen
Het Wijkbedrijf Lage Land en De Specialiteit zijn gevestigd in verpleeghuis De Burcht, onderdeel van de Lelie Zorggroep. Het wijkbedrijf is een initiatief van Buurtwerk, DOCK, Leliezorggroep en Middin. Het Wijkbedrijf wil de wijk en haar bewoners sterker en zelfstandiger maken. Onder meer door zorg, welzijn en (lokaal) ondernemerschap met elkaar te verbinden. Iedere bewoner uit het Lage Land is vanaf nu elke doordeweekse dag welkom. Heeft u een goed idee? Kom gerust eens langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Op de hoogte blijven?
Houd de website van Wijkbedrijf Lage land in de gaten voor nieuws.

 

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden