Open Dag Huis van de Wijk Arcadia

02-10-2017

Arcadia is klaar, tijd voor een feestje

Op vrijdag 13 oktober is het zover, dan is de feestelijke opening van Arcadia aan de Apollostraat in Rotterdam-110 morgen. Was het oorspronkelijk een verzorgingshuis, nu is het omgetoverd tot een prachtig woongebouw waar ouderen zelfstandig, veilig en comfortabel kunnen wonen. Deze zomer is het gebouw opgeleverd. Er zijn 119 appartementen. De meeste zijn bewoond.

Om 11.30 uur is de officiële opening door de Rotterdamse wethouder Hugo de Jonge samen met bewoners en bestuurders. Tijdens de opening is er op de begane grond en de eerste verdieping een activiteitenmarkt waar alle organisaties van Arcadia staan. Bij DOCK kunnen bewoners proeven van verschillende activiteiten zoals Digikanjers, taalgroepen, computerles of een fotocollage. Het jongerenwerk komt tussen 12:30 en 14:30 uur met een Virtual Reality-tour en bij de Kluskanjers kunt u de hele dag terecht voor het veiligheidspakket in samenwerking met de ANWB.

Huis van de Wijk Arcadia is een samenwerking tussen organisatie Habion, Pameijer, Profila Zorg, DOCK, WoonCompas en Bewonersorganisatie 110-Morgen. Arcadia is als officieel Huis van de Wijk, een nieuwe trekpleister in de wijk, waar de buren altijd welkom zijn. Dat alles is een feestelijke opening waard.

Dus zin in een feestje? Kom dan langs op vrijdag 13 oktober!

 

Vrijdag 13 oktober/ Huis van de Wijk Arcadia/ Apollostraat 207 – 213/ van 11:00 tot 16:30 uur/Rotterdam – 110 – morgen.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden