Place2BINGO!

16-10-2017

12, 23, 15, 72, 41, 60! Yes een rijtje vol en een prijs te pakken! Maar deze nummers corresponderen tevens naar leeftijden die we graag op 21 oktober binnen zien. Voor alle leeftijden dus!!

Voor de hele buurt organiseert de Place2Bieb een Bingo. DOCK, De Binding en Kitchen Angels slaan de handen wederom in één om van de nieuwe locatie aan de Graaf Willemlaan een plek te maken waar de buurt zich welkom voelt. Na de Burendag in September, nu een Bingo in Oktober. Dit met een drankje en een hapje natuurlijk. Ook de plaatselijke winkeliers uit Kudelstaart werken graag mee en zullen voor de te winnen prijzen zorgen. Kosten: Elke ronde krijg je een gratis bingo kaart. Wil je met meerdere kaarten spelen? Dan kan kan dat tegen een betaling van 1,- euro per extra kaart.

Place2Bieb
21 oktober 2017
14:00 – 17:00
Graaf Willemlaan 1

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden