Stem op onze collega Bert van Oostenbrugge, genomineerd voor de Mantelzorgaward 2017!

24-10-2017
Ook dit jaar vindt de uitreiking van de Mantelzorg Award plaats. Van 4 september tot en met 8 oktober 2017 konden mantelzorgers nominaties indienen. Daarna heeft de vakjury 10 finalisten geselecteerd die vanaf 17 oktober mogen strijden om de Mantelzorg Awards. Deze 10 finalisten zijn op 11 oktober bekend gemaakt. Ook onze collega Bert van Oostenbrugge uit Rotterdam Feijenoord is genomineerd!

Mantelzorg wordt meestal heel vanzelfsprekend gegeven, je doet dat nu eenmaal voor iemand die je dierbaar is. Maar als dat langere tijd duurt, kom je soms aan jezelf niet meer toe. Dan is het fijn als je je gesteund voelt door iemand in jouw omgeving. Deze award is niet in het leven geroepen voor mantelzorgers zelf, maar juist voor mensen die het voor jou als mantelzorger mogelijk maken om voor je dierbare te zorgen. Deze mensen zijn goud waard en verdienen het ook om eens in het zonnetje gezet te worden!

Breng ook je stem uit 
Vanaf 17 oktober tot en met 31 oktober kun je stemmen. De drie finalisten met de meeste stemmen ontvangen op 10 november 2017 de Mantelzorg Award 2017.

Onze collega Bert van Oostenbrugge is genomineerd door Marianne van Wijk. Allemaal stemmen dus! Dit kan via www.mantelzorgawards.nl.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden