Claverhuis viert 65 jarig bestaan!

22-11-2017

Op zondag 10 december vieren we dat het Claverhuis aan de Elandsgracht 65 jaar bestaat. DOCK organiseert een feestelijke middag waarbij we terugblikken op vroeger, verhalen met elkaar delen, Jordanese smartlappen zingen en genieten van heerlijke verse hapjes en drankjes. Van jong tot oud, iedereen is zondagmiddag welkom. DOCK is sinds 2015 actief in het Huis van de Buurt het Claverhuis. We organiseren diverse buurtactiviteiten en inloopspreekuren, begeleiden vrijwilligers en organiseren openbare evenementen voor jong en oud. Alles om de buurt met elkaar in contact te brengen en met elkaar te verbinden. Zondagmiddag vieren we het 65-jarige bestaan van het beroemde Claverhuis met een druk programma waarbij de hele buurt uitgenodigd is:

12.30                            Zaal open, ontvangst met heerlijke verse soep
13.00 – 15.00             Diverse creatieve kinderactiviteiten
13.15 – 14.00              Bingo voor jong & oud
14.00 – 15.00             Wat weet u over de Jordaan? Interactieve quiz
15.10 – 15.45              Onthulling Klaverlogo DOCK
15.45 – 16.30             Meezingen met het Smartlappenkoor
16.30 – 17.30             Gezellig napraten

U bent van harte welkom om langs te komen! Meld u aan via onze Facebookpagina, deelname is geheel gratis.

Locatie

Het Claverhuis Elandsgracht 70, Amsterdam

Meer weten?
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 020 – 624 83 53

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden