Dag van de Mantelzorg op donderdag 9 november

03-11-2017

Dag van de Mantelzorg in het Huis van de Wijk Arcadia:

Donderdag 9 november,  in plaats van vrijdag, organiseren wij de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop wij graag mantelzorgers extra in het zonnetje willen zetten. Er is een lunch en er zijn workshops over herkenbare thema’s en methodieken, plus de indrukwekkende franse film Les Untouchables.

Als u wilt deelnemen aan de lunch dan kunt u zich opgeven via telefoonnummer 010 – 727 11 13.

Programma:
12:00 – 14:00 uur Lunch en Workshops
14:00 – 16:00 uur Film: Les Intouchables

Donderdag 9 november/ Huis van de Wijk Arcadia/ van 12:00 tot 16:00 uur/ Apollostraat 213/ 110 – morgen

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden