Debat Diversiteit Amsterdam Nieuw-West

02-11-2017

Ieder jaar organiseren Stadsdeel Nieuw-West Amsterdam, DOCK Slotervaart, Combiwel en Stichting Argan een debat voor jongeren. Een interactief debat waarbij jongeren leren om te discussiëren en naar elkaar te luisteren.

Woensdag 1 november vond er een nieuw debat plaats, waarbij ruim 45 jongens en meiden aanwezig waren. Edson, de debatleider betrok alle kinderen goed bij de stellingen te maken. De sfeer was gemoedelijk, open en relaxed. Respect, familie en vrienden waren onderwerpen die ter discussie stonden. De jongeren werden beoordeeld door een jury en na afloop werden er prijzen uitgedeeld voor “De beste vraag” en “Het beste argument”. Om de middag compleet te maken werd er afgesloten met een spetterend optreden. Bekijk hieronder wat foto’s van deze gezellige, leerzame middag!

 

 

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden