Eerste voetbaltoernooi voor 16-plussers in Stadion van Excelsior

21-11-2017

Afgelopen vrijdag 17 november vond het allereerste voetbaltoernooi voor 16-plussers plaats. Teams uit verschillende wijken van Rotterdam en Schiedam kwamen bijeen in het stadion van Excelsior om te strijden voor de titel. Het was koud, maar er hing een geweldige sfeer. De jongens deden hun uiterste best, zelfs de wijkagenten deden mee en waren aanwezig. Team DOCK Kralingen-Crooswijk heeft uiteindelijk gewonnen. Team DOCK Schiedam ging naar huis met de sportiviteitsprijs. Als klap op de vuurpijl hebben zij kaartjes gewonnen voor de Excelsior wedstrijd waarbij zij in de duck out mogen zitten!

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden