Feyenoordverdediger Sven van Beek verrast jongeren tijdens voetbaltoernooi

30-11-2017

Feyenoordverdediger Sven van Beek kwam gisteren kijken bij het zaalvoetbaltoernooi van DOCK in Schiedam Zuid. Hij speelde zelfs nog even mee. Enthousiaster kon je de jongeren niet krijgen, en Sven natuurlijk ook!

Jongerenwerker Ismail Celen organiseert regelmatig voetbalactiviteiten voor de jeugd in Schiedam. De jongeren doen altijd vol overgave en enthousiasme mee. ‘Het is prachtig om alle blije koppies te zien’, vertelt Ismail. Eerder dit jaar kwam Excelsior doelman Warner Hahn op bezoek om de jongeren te zien spelen. Dit gaf een extra boost en motivatie!

Toen de jongeren Sven van Beek zagen, waren ze door het dolle heen! En toen Sven een partijtje meedeed, kon het geluk niet op. Ook Sven van Beek werd enthousiast van de jongeren.

Lees het volledige artikel in het AD.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden