Herfstmarkt in de Boomsspijker

08-11-2017

Op zondag 26 november organiseren DOCK, Centram en de Regenboog groep een herfstmarkt in buurtcentrum de Boomsspijker. Het thema van de markt is: ‘de kunst van uitkomen met je inkomen’.

Op de Herfstmarkt bieden de drie organisaties een gevarieerd programma voor buurtbewoners van alle leeftijden. Het thema ‘uitkomen met je inkomen’ is gekozen omdat veel mensen zitten met vragen over werk, inkomen, huishouden en wonen. Op de informatiemarkt kunnen bezoekers terecht voor vragen over energiebesparing, zorgvoorzieningen, financiële tegemoetkomingen e.d. Het programma start om 13.00 en duurt tot ongeveer 17.30.

Er is een programma met dialoogtafels van het ZID Theater over levensthema’s als liefde, familie, vriendschap, wereld en geluk. In de workshop Slim Koken draait het om lekker en gezond kunt koken voor minder geld. Bezoekers kunnen naar een inloopworkshop Mindfullness. Kinderen kunnen knutselen en meespelen met een kindertheater. Het Repaircafé helpt mensen klein huishoudelijk apparatuur te repareren, de Berendokter staat klaar om knuffels die uit elkaar vallen beter te maken. Het Zeedijkkoor zorgt voor een muzikale onderbreking halverwege de middag en aan het einde van de middag kan je genieten van de swingende jaren’40 muziek van het Salonorkest.

Meer informatie
Op de markt staan kramen van !Woon, CentraM maatschappelijke dienstverlening, DOCK welzijnswerk, De Regenboog Groep, de dienst Werk Participatie en Inkomen, Grip op je Geld, Op Eigen Kracht en Team Ed. De volledige programmering wordt later bekend gemaakt op de Facebookpagina van de Boomsspijker.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden