Jonge Mantelzorgers in het zonnetje!

16-11-2017

Afgelopen donderdag hebben we in Amsterdam Nieuw-West jonge mantelzorgers in het zonnetje gezet. Want mantelzorg wordt vaak als iets vanzelfsprekends gezien, maar dat is het niet. Jonge mantelzorgers staan er niet alleen voor. Je kunt bijvoorbeeld hulp krijgen van instanties, hulpverleners of via school. Maar lang niet iedere jongere weet deze weg te vinden.

Met deze vrolijke en muzikale avond hebben we jongeren het gevoel gegeven dat ze er niet alleen voor staan. Er waren optredens van Bid Ed (host), DJ Krabs, Milky Da Vinci, Gizza 5000. Ook was er een debat geleid door Rocky. Er was lekker eten, drankjes en een hele hoop andere jongeren om mee te kletsen en ervaringen uit te delen. Alles om even lekker te ontspannen en te genieten van een gezellige avond!

De avond is mede mogelijk gemaakt door Markant, Stichting Argan en Stadsdeel Nieuw-West. Allemaal heel erg bedankt voor deze geslaagde avond!

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden