Koning bezoekt Weekend Academie in Bos en Lommer

20-11-2017

Kinderen in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer kregen vrijdagmiddag 17 november de kans hun toekomstdromen te delen met koning Willem-Alexander. De vorst bracht een werkbezoek aan de Weekend Academie en dat was voor de aanwezige leerlingen een verrassing.  Behalve de leerlingen van het Marcanti College waren ook wethouder Simone Kukenheim en stadsdeelbestuurders Fenna Ulichki (West) en Ronald Mauer (Nieuw-West) aanwezig. Namens DOCK was gebiedscoördinator Robin Polak aanwezig.

2017-11-17 14:12:03 AMSTERDAM – ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL


De organisatie won dit jaar het grote Appeltje van Oranje in het thema Krachtige Kinderen van het Oranje Fonds. Een half jaar na de uitreiking in Paleis Noordeinde in Den Haag kwam Willem-Alexander naar Bos en Lommer om te spreken met de kinderen over hun ervaringen met huiswerkbegeleiding, de zogenoemde talenturen en de lessen van gastsprekers.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden