Leer de skills van wereldkampioen kickboksen Luis Tavares!

21-11-2017

Altijd al willen kickboksen met een topsporter? Op dinsdag 12 december kan dat! Speciaal voor alle kickboksliefhebbers komt de enige echte wereldkampioen Luis Tavares naar Schiedam.

Gezond leven start met sporten
Elke dinsdag- en donderdagavond trainen diverse buurtbewoners tijdens de reguliere kickbokstraining onder leiding van Jan Pasztjerik. Kickboksen verstevigt het lichaam van top tot teen, stimuleert de geest en helpt om een sterke, positieve mentale houding te ontwikkelen. Om de deelnemers een extra stimulans te geven, hebben wij Luis Tavares uitgenodigd om zijn verhaal te vertellen. Louis is wereldkampioen ’ kickboksen’ en tevens pupil van Jan Pasztjerik.

Voor jong én oud
Iedereen kan meedoen. Kracht, uithoudingsvermogen en conditie, deze clinic bevat het allemaal! Wij beginnen met een korte warming-up. De clinic duurt 1 uur. Daarna is het mogelijk om aan Luis Tavares en Jan Pasztjerik vragen te stellen. Wij eindigen met een fotomoment.

Locatie: Gymzaal Loep Peter van Anrooylaan 1, 3122 TA Schiedam.
Tijd: 17:00 uur – 19:00 uur

Neem voor meer informatie contact op.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden