Opening van FC De Gorzen in Schiedam Zuid

29-11-2017

Op 13 december vindt de opening van het project FC De Gorzen plaats, het vervolg op DOCK meets Feyenoord. Zowel jeugd als ouders, buurtbewoners en ondernemers zijn van harte welkom.

Over FC De Gorzen
In samenwerking met de Gemeente Schiedam, WOT, St. Willibrordusschool en Sportclub Feyenoord organiseren we leuke, leerzame en sportieve trainingen en activiteiten op het gebied van weerbaarheid, talentontwikkeling en ontwikkeling van sociale vaardigheden. Met FC De Gorzen willen we een omgeving creëren waar (jonge en volwassen) bewoners zich verantwoordelijk voelen, talenten groeien en competenties versterken.

Kom jij ook naar de opening?
De opening van FC De Gorzen start om 13:00 en eindigt rond 15:00 uur. Ex-profvoetballers Ben Wijnstekers en Royston Drenthe zijn aanwezig. Er wordt gedraaid door DJ Lordson én er zijn allerlei lekkere hapjes en drankjes zoals een een fruitkar en een stroopwafelkraam aanwezig.

Neem voor meer informatie contact op.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden