Het platform Fijn je te zien in Hellevoetsluis

13-11-2017

Samen met onze Helllevoetse partners zet DOCK zich in met het platform ‘Fijn je te zien’  om inwoners elkaar te laten ontmoeten. Nog dit jaar zal het platform in de vorm een website en actieve bewoners in de rol van buurtverbinders echt van start gaan. Wij als  DOCK doen hieraan mee door er te zijn voor bewoners jong of oud die elkaar of ons willen ontmoeten. Verwacht geven op het platform een gezicht aan ons team door ze voor te stellen en zetten onze diensten en activiteiten in de agenda. Samen met de andere organisaties en bewoners maken we het tot een platform waar genoeg te doen en te ontdekken is.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden