Thema-avond over het nieuwe bestuurlijk stelsel in Amsterdam

13-11-2017

Op maandag 27 november 20:15 uur organiseert Buurtorganisatie 1018 een thema-avond in buurtcentrum De Witte Boei over het bestuurlijk stelsel na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Daar wordt uitgelegd wat het nieuwe stelsel met gekozen adviescommissies per stadsdeel inhoudt en worden de voor- en nadelen van kandidaatstelling besproken. Ook wordt de procedure om mee te doen toegelicht. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Na de pauze zullen we het hebben over wat er nog gedaan kan worden om de komende jaren de positie van bewoners in de gemeentelijke besluitvorming te versterken. Alle buurtbewoners zijn welkom!

Aanmelden wordt op prijs gesteld via: info@buurtorganisatie1018.nl
We streven ernaar de avond rond 22.15 uur af te ronden. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar nog wat te drinken.

27 november 2017, 20.15 uur,
Witte Boei, Kleine Wittenburgerstraat 201 1018 LT Amsterdam

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden