Voedselbank inzamelingsactie

24-11-2017

De Voedselbank heeft te weinig voedsel in voorraad en is dringend op zoek naar houdbare basisproducten als rijst, pasta en aardappelpuree. We hebben uw hulp hard nodig! DOCK & CentraM, willen een steentje bijdragen en organiseren een inzamelingsactie. U kunt op locatie de Witte Boei houdbare producten langsbrengen. Ook bij activiteitencentrum Reel, buurtcentrum de Boomsspijker en buurtcentrum Claverhuis kunt u vanaf 27 november tot de kerst in een krat uw bijdrage achterlaten. Ook staan we bij diverse supermarkten in de komende periode om te vragen om houdbare producten te kopen. De kratten doneren we volledig aan de Voedselbank. Heeft u nog waardevolle etenswaren liggen? Alle hulp is welkom!

Breng uw items langs op:

Activiteitencentrum Reel
Tussen de Bogen 16, 1013 JB Amsterdam

De Boomsspijker
Recht Boomssloot 52, 1011 EC Amsterdam

Claverhuis
Elandsgracht 70, 1016 TX Amsterdam

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden