Winterwandeling in Groenoord voor jong en oud!

21-11-2017

De dagen worden kouder, het wordt sneller donker en de lichtjes gaan weer aan. Wat is er dan leuker om samen met een buur, familielid of vriend een wandeling door de wijk te maken en te genieten van de kerstsfeer? Op 12 december kan dat! Samen met Harg-Spaland organiseren wij een winterwandeling in Groenoord, voor jong en oud.

Groenoord in kerstsferen
De meeste ouderen komen, vooral in de winter, niet zo vaak buiten. Zonde, want in de decembermaand zijn de woningen prachtig versierd. Om ook deze ouderen een warm kerstgevoel te geven, organiseren wij de winterwandeling. Tijdens de avondwandeling van ruim 2 uur stoppen we bij diverse locaties waar je kunt genieten van vele muzikale klanken. Iedere deelnemer krijgt een lampion, gemaakt door de bewoners van Harg-Spaland en kinderen van de Knutselclub.

We starten om 19:00 uur bij de Harg-Spaland en eindigen rond 21:00 uur. Dus kleed je warm aan en kom je verwonderen over Groenoord in het donker!

                                                                                                                          

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden