Kerstdiner Wijkambassadeurs Schiebroek-Zuid

28-12-2017

Sayveka Firma, wijkambassadeur Schiebroek-Zuid. schreef:

Bij deze wil ik alle buurtbewoners van Schiebroek-Zuid bedanken die verleden week zijn gekomen bij ons kerstdiner. Het was gezellig en educatief; ons doel was meer aandacht voor onze kinderen en het is goed gelukt!

Namens de buurtambassadeurs, ik Sayveka Firma, Jela Koeiman en Jakob Janssens heel erg bedankt en in 2018 komen alleen goeie dingen in Schiebroek-Zuid.

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

en hier de foto’s:

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden