Langer zelfstandig dankzij de Boodschappenbus

21-12-2017

De Boodschappenbus, een dienst van DOCK en SIG (organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking) breidt haar diensten in Haarlem uit. Dit is mede mogelijk dankzij het winnen van de participatieprijs Haarlem 2017. Een journalist van De Stadskrant in Haarlem was benieuwd en reed mee:

gepubliceerd in de Stadskrant Haarlem, december 2017

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden