Vriendenkringen netwerkbijeenkomst

05-12-2017

Vriendenkringen Amsterdam nodigt u van harte uit om deel te nemen aan een interactieve bijeenkomst op woensdag 17 januari. Vriendenkringen is voor mensen die moeite hebben met het aangaan en onderhouden van sociale contacten en hier een handje bij geholpen willen worden. Samen met u en andere netwerkpartners gaan we in gesprek over actuele onderwerpen binnen het werkdomein Zorg en Welzijn.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden