Workshops gezonde traktaties in Groenoord!

07-12-2017

In december organiseert DOCK in samenwerking met vrijwilligers van speeltuin Strauss en Co twee workshops ‘gezonde traktaties’. De workshops worden aangeboden bij speeltuin Strauss en Co en staan in het teken van gezonde voeding en levensstijl.  

Het is een initiatief vanuit actieve vrijwilligers en buurtbewoners van de speeltuin. Met als doel: ouders en kinderen enthousiasmeren en bewust maken van de positieve effecten van gezond leven en tips en tricks geven hoe ouders gezonde traktaties maken zonder dat het al te veel geld, tijd en moeite kost.

Neem voor meer informatie contact op met cvreeuwijk@dock.nl

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden