De Witte Boei extra open na schietpartij in Wittenburg

30-01-2018

De dodelijke schietpartij in speeltuingebouw Wittenburg in Amsterdam centrum van afgelopen vrijdag zorgt voor veel verslagenheid in de wijk. De medewerkers van DOCK zijn diep geschokt door deze gebeurtenis. Onze gedachten gaan uit naar alle betrokkenen en speciaal naar de familie en vrienden van de overleden Mohammed Bouchikhi. Wij wensen hen veel sterkte toe met dit grote verlies.

De teamleden van Centrum zijn druk bezig met het opvangen van buurtbewoners. Juist in deze tijd is het belangrijk om met elkaar te praten. De deuren van De Witte Boei staan van maandag t/m vrijdag open voor wijkbewoners van alle leeftijden. In het weekend is De Witte Boei extra open speciaal voor jongeren. Hier is ook traumabegeleiding aanwezig. Bij vragen  kunt u even binnenlopen of contact opnemen met De Witte Boei via telefoonnummer 020 – 622 38 79.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden