DOCK Kralingen-Crooswijk bedankt vrijwilligers

24-01-2018

Donderdag 18 januari stond bij DOCK Kralingen-Crooswijk in het teken van vrijwilligers. Zonder hen geen DOCK!  Het team had besloten om een nieuwjaarsfeestje voor deze toppers te organiseren. Geen drukte tijdens de eindejaarsverplichtingen, maar samen het nieuwe jaar goed inluiden! Na een kort officieel praatje, stond er lekker eten en een quiz op het programma. De medewerkers van DOCK zorgen voor de bediening. De quiz kende geen verliezers, iedereen kreeg een cadeautje! Na afloop was er nog ruimte voor een klein dansje en keerde iedereen vrolijk huiswaarts.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden