Babybazaar in Haarlem-Oost

27-02-2018

Op zaterdagmiddag 10 maart 2018 organiseert DOCK Haarlem in samenwerking met GGD Kennemerland in het Broederhuis van 13.00 tot 16.00 uur een babybazaar. Een gezellige markt met kleertjes en speelgoed voor een leuk prijsje, een gratis babyfotoshoot en nog veel meer. De bazaar is speciaal voor zwangere vrouwen en ouders van baby’s, maar natuurlijk zijn oma’s en opa’s en andere belangstellenden ook welkom.

Verwenmoment en leuke ideeën
De bazaar biedt niet alleen mooie tweedehands babykleding en speelgoed. Aanstaande moeders kunnen zich laten verwennen in de beautysalon of een workshop babymassage volgen. Er zijn leuke ideeën te vinden voor kraamcadeautjes en er is een gratis fotoshoot met baby of met dikke buik.

Vragen en tips
De bazaar heeft ook een kraam waar bezoekers vragen kunnen stellen over zwangerschap, de bevalling en de babytijd. Ouders kunnen zelfs al een peuterspeelzaal uitkiezen bij de kraam. Er is een vragenlijst die aanstaande moeders kunnen invullen, met allerlei vragen over hun zwangerschap. Daarmee maken ze kans op een mooie prijs.

Als maatschappelijke organisatie knoopt DOCK graag al banden aan met ouders zodra hun kleine op de wereld is.

Gratis toegang en goodiebag
De toegang is gratis en om aanstaande ouders de kans te geven lekker rond te kijken, is er voor de kleintjes tot 4 jaar oppas in de speelzaal. Voor de eerste vijftig bezoekers staat een goodiebag klaar.

Ander nieuws

Contactpersonen

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden