Boodschappenproject Tuindorp Oostzaan

21-02-2018

 

 

Het boodschappenproject is gestart, omdat steeds meer ouderen in Amsterdam-Noord moeite hebben met het doen van boodschappen. Door middel van dit project willen wij jong en oud met elkaar verbinden. Voor de jongeren is het een mooie manier om een zakcentje te verdienen en daarnaast worden zij begeleid door DOCK. Op deze manier leren zij basisvaardigheden zoals op tijd komen, plannen en klantvriendelijkheid. Mocht je meer informatie willen over dit project, neem dan contact op met Lisette Korbee.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden