‘Ik ga goed voorbereid de praktijk in’

26-02-2018

Paul deed in februari 2018 mee aan de basistraining buurtbemiddeling en bemiddelt in Rotterdam-Centrum. Hij blikt tevreden terug:

In de training oefenden we vooral met praktijksituaties, waardoor je een goed beeld krijgt bij verschillende momenten in het buurtbemiddelingsproces. De interactie met trainster en acteur is daarbij waardevol: je leert over jouw sterke punten als bemiddelaar. Ik kreeg bijvoorbeeld terug dat ik goed rustig bleef tijdens een bemiddelingsgesprek. Al met al ga ik goed voorbereid de praktijk in’.

Heeft u interesse om net als Paul bemiddelaar te worden? Klik dan hier of neem direct contact op via 010 – 727 10 40 of buurtbemiddeling@dock.nl.

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden