Korendag in de Boomsspijker

21-02-2018

Zondag 4 maart is er van 14.00 tot 17.00 uur de jaarlijkse korendag met optredens van het donderkoor, kamerkoor Scala, vocal jazzgroep Swing it!, slavisch koor Slavuj, Singer-G, koor Songlines, Dwarsklank, en afsluiting door het : Amsterdams volks-en salon orkest. Het is gratis toegang, kom op tijd, het belooft weer een mooie muzikale middag te worden. Komt u een lied meezingen? U bent van harte welkom!

Ander nieuws

Contactpersonen

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden