Leuke vakantie activiteiten in Wijkie!

28-02-2018

Het is weer voorjaarsvakantie en dat betekent….. tijd voor leuke voorjaarsvakantie activiteiten in Wijkie!

Samen met TOS organiseren we allerlei activiteiten voor de jeugd. Afgelopen maandag stond ‘gezond smullen’ op het programma. Onze buurman Gianfranco heeft de kinderen alles geleerd over pizza’s. Uiteraard hebben de kinderen zelf met hem pizza’s gebakken. Het was een zeer geslaagde middag!

Ben je benieuwd naar de andere activiteiten? Bekijk hieronder het programma:

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden