Platform ‘Fijn je te zien’ gaat 3 maart officieel live!

28-02-2018

Aanstaande zaterdag 3 maart 2018 is het dan zover; het online platform Fijn je te zien wordt officieel gelanceerd om 10:00 uur op de weekmarkt, Woordbouwerplein in Hellevoetsluis! De gemeenten Brielle en Hellevoetsluis zetten zich samen met de welzijnspartners en Buurtverbinders in voor meer ontmoetingen tussen inwoners.

Iedereen kan namelijk iets voor een ander betekenen. Het verschil zit vaak in kleine gebaren: een praatje maken, een kopje koffie drinken, een boodschap halen of samen iets leuks ondernemen. Er worden in de wijken allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Vaak is de weg hiernaartoe voor sommigen lastiger, omdat ze buurt en buren niet kennen, weinig sociale contacten hebben of simpelweg niet weten wat er eigenlijk voor hen te doen is. Met dit platform willen we hier verandering in brengen.

Het digitale dorpsplein voor en door bewoners!
Fijn je te Zien is een interactieve website voor en door bewoners. Een digitale plek waar je andere buurtbewoners kunt ontmoeten, je een ander kunt helpen en informatie kunt delen, zoals nieuwsberichten, foto’s, artikelen en verhalen. Of je nu informatie zoekt, een idee voor een activiteit hebt of iets wilt organiseren, zelf ondersteuning nodig hebt of rondkijkt voor een buur of familielid.

Over aanstaande zaterdag
Om 10:00 uur vertrekt een bus met Buurtverbinders richting diverse plekken in de wijk om inwoners te informeren over het digitale platform. Ook zijn er demonstraties van workshops op diverse locaties.  Ook wij zijn aanwezig in de Buurtkamer zodat je kennis kunt maken met ons en onze diensten. Neem voor meer informatie contact op.

Ander nieuws

Contactpersonen

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden