Pluspunt en Pluscafé in de Boomsspijker

28-02-2018

Elke maandagmorgen tussen 9.30 en 11.30 uur kunt u in de Boomsspijker met uw vragen terecht bij Pluspunt, het inloop spreekuur waar medewerkers voor u klaarstaan om samen met u problemen op te lossen op administratief of financieel gebied. Ook met vragen over bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of mantelzorg kunt u er terecht. Pluspunt wordt verzorgd door CentraM en DOCK.

Op de woensdagochtend van 10.00-12.00 uur komt er nu het Pluscafé bij in de Boomsspijker. Het eerste Pluscafé is op woensdag 7 maart. U bent van harte welkom voor een praatje, koffie, wat lekkers of een heerlijk belegd broodje. Of kom kennismaken met wat de Boomsspijker te bieden heeft aan activiteiten, aan informatie over de buurt of over vrijwilligerswerk. Monique en Veronika (Moon & Vroon) van de Boomsspijker heten u van harte welkom. Voor meer informatie kunt u bij hen terecht (vesser@dock.nl, mpheijffer@dock.nl)

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden