Samenwerking Wijkbedrijf Lage Land

19-02-2018

Passend in de doelstelling van het Wijkbedrijf Lage Land om te verbinden en (lokaal) ondernemerschap te ondersteunen en te stimuleren sloten het Wijkbedrijf en X-preszo Ministries onlangs een samenwerkingsovereenkomst.

12 februari 2018: vertegenwoordigers van het Wijkbedrijf Lage Land en X-Preszo voor het gebouw van X-Preszo

 

Deze samenwerking richt zich vooral op de verhuur van de diverse ruimtes, kamers en kantoren in X-preszo met bemiddeling van het Wijkbedrijf en werd vorige week officieel beklonken in een gezamenlijk overleg met vertegenwoordigers van DOCK, de Lelie Zorggroep, Buurtwerk en Middin, als zijnde de initiatiefnemers van het Wijkbedrijf en X-preszo.

Diverse doeleinden, eenvoudig bereikbaar

Het gebouw van X-preszo ligt in het hart van de wijk aan de Cornelis Danckertstraat en vervult al jaren een centrale rol in de wijk.

Marco Bervoets, penningmeester van X-preszo Ministries (midden), leidt vertegenwoordigers van het Wijkbedrijf rond in X-preszo (foto: René Hoeflaak)

Deze locatie beschikt over zeven  ruimtes, kantoren en zalen van diverse afmetingen, geschikt voor diverse doeleinden. Zoals een presentatie, workshop, vergadering of overleg. X-preszo is eenvoudig bereikbaar met openbaar vervoer.

Dus ben je op zoek naar een geschikte locatie, ruimte of zaal? Voor een dagdeel of langere periode? Of voor een vergadering, overleg, presentatie of workshop? Met of zonder technische voorzieningen, met of zonder koffie, thee? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor uitleg over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Bel voor een afspraak met René Hoeflaak (06 – 24 95 23 09) of Tom Boxman (06 – 38 29 05 93) . Of kom langs bij de Netwerklounge op de Van Moorselplaats 1, 3067 SH in Rotterdam. De Netwerklounge is open van 13.00 tot 16.00 op maandag, 10.00 tot 16.00 uur op dinsdag t/m donderdag, en van 10.00 tot 13.00 uur op vrijdag.

Voor tarieven en foto’s klik dan hier

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden