Voorlichting: hulp bij uw belastingaangifte

19-02-2018

Vanaf 1 maart 2018 is het mogelijk om belastingaangifte over 2017 te doen. Waar moet u op letten bij belastingaangifte? Heeft u recht op toeslagen? Is aangifte doen verplicht? Wat is er veranderd ten opzichte van de aangifte 2016? Welke kosten komen in aanmerking voor aftrek?
Voor deze en andere vragen over belastingaangifte bent u van harte welkom op een van de vier voorlichtingsbijeenkomsten “Belastingaangifte doen’ in de Bibliotheek Zuid-Kennemerland. De Sociaal Raadslieden van DOCK geven een presentatie en gaan in op algemene vragen omtrent belastingaangifte. Vorig jaar was de belangstelling bijzonder groot voor deze bijeenkomsten. Daarom vragen wij u om zich vooraf aan te melden via de website van de bibliotheek.

Voorlichting in de bieb
U kunt kiezen uit vier bijeenkomsten in verschillende locaties van de ‘bieb’:

  • Dinsdag 6 maart, 15:00 tot 17:00 uur, Louis Davidscarré 1 in Zandvoort
  • Donderdag 8 maart, 15:00 tot 17:00 uur, Planetenlaan 170 in Haarlem
  • Donderdag 8 maart, 19:30 – 21:30 uur,  Gasthuisstraat 32 in Haarlem Centrum
  • Dinsdag 13 maart, 15:00 tot 17:00 uur, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem Schalkwijk

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden