‘Wat een professionele en uitgebalanceerde training’

22-02-2018

Laurens Korevaar kijkt enthousiast terug op de basistraining buurtbemiddeling.

Begin februari was de eerste basistraining buurtbemiddeling van 2018. Laurens Korevaar was één van de deelnemers en gaat aan de slag in het gebied Kralingen-Crooswijk. Hij is enthousiast over de training: “De professionaliteit van de training heeft me aangenaam verrast. Het is een prettige combinatie van theorie en veel rollenspellen. Daarin is oog voor ieders individuele aanpak en komt de diversiteit van het werk van buurtbemiddelaars ruimschoots aan bod. Voor mij als mediator, was het meer dan verfrissend om met zo’n enthousiaste groep medebemiddelaars de training te doorlopen.”

Heeft u interesse om net als Laurens bemiddelaar te worden? Klik dan hier of neem direct contact op via 010 – 727 10 40 of buurtbemiddeling@dock.nl.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden