Word fit samen met Fit@LIFE!

16-02-2018

Fit zijn! Wie wil dat nou niet? Maar wat houdt dit voor jou in en hoe ga je hier aan werken? De weg ernaar toe blijkt vaak een stuk lastiger. Het begint met een beetje discipline, uithoudingsvermogen en een steuntje in de rug. Met het project Fit@LIFE in Schiedam Oost ondersteunen we je daarbij!

Vaak gaan we massaal de mist in, omdat we veel te snel resultaat willen zien. De truc is om verandering(en) beetje bij beetje in je leefstijl toe te passen. Zo word je fitter en blijf je fit. Met een 10 wekelijks programma helpen we je op weg naar een fitter bestaan. Hoe? Door training op het vlak van bewustwording, beweging en voeding.

Ook na 10 weken dagen we de deelnemers uit om hun gezonde levensstijl vast te houden. In de wijk worden allerlei activiteiten georganiseerd op het gebied van beweging, zodat je de opgedane kennis kunt toepassen in de praktijk.

Doe jij ook mee? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op.

Fit@LIFE is een samenwerking tussen DOCK, Total Training Centrum Rotterdam, WOT en het Lentiz LIFE College.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden