26 t/m 30 maart Voeljefitweek in de Boomsspijker

20-03-2018

Voor de derde keer organiseert DOCK in samenwerking met SCIANDRI sportmanagement de Voeljefitweek in de Boomsspijker.

U kunt komen wandelen, gezond lunchen, dansen, pilates, conditietraining voetbal en yoga doen, een bijeenkomst over valpreventie bijwonen, een gratis gezondheidscheck doen, en op buurtsafari gaan met Paasverhalen, op Goede Vrijdag.

Het programma vindt u hieronder. Deelname is gratis en opgeven is niet nodig, tenzij anders vermeld.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden